Knit & Drink

Hartelijk welkom bij Knit & Drink

Hallo, ik ben Anya Makar en ik stel me graag even kort voor.

Als mama van 3 jonge kinderen ben ik vorig jaar vanuit Oekraïne naar België gevlucht.  Puurs was me niet onbekend, aangezien ik hier jaren geleden tijdens de zomervakantie gelogeerd heb bij een familie die “Tsjernobyl-kinderen” opving.  Nooit had ik gedacht dat ik hier later nog zou terechtkomen, maar het leven maakt soms gekke bochten.

Om mijn gedachten zoveel mogelijk van de oorlog in Oekraïne te verzetten, heb ik me voluit op mijn hobbies gestort en dacht bij mezelf: waarom doe ik hier niets mee? Zo kwam ik op het idee om mijn beide passies te combineren: breien en drankjes serveren… een uniek concept dat ik mag uitproberen in mijn pop-up op de Botermarkt te Puurs, die de toepasselijke naam “Knit & Drink” kreeg.

Graag verwen ik je met overheerlijke specialiteiten van hoge kwaliteitsvolle ingrediënten.  Vaak met een unieke Oekraïense toets, zodat je al een vleugje kan proeven van al het lekkers dat Oekraïne te bieden heeft.

Een speciaal dankwoordje

Ik ben ervan overtuigd dat je in het leven de juiste mensen ontmoet op het juiste moment, en dat de dingen gebeuren zoals ze moesten gebeuren.  Ik had een leven in Oekraïne waar ik werkte als anesthesiste.  De oorlog heeft beslist dat ik dat leven moest opgeven en vluchten.  Maar ik ben ontzettend dankbaar voor al het goede dat hier op mijn pad is gekomen.  Daarom een oprecht woordje van dank aan:

  • Wouter De Clercq, expert lokale economie van de gemeente Puurs-Sint-Amands, om mij de kans te geven om deze pop-up te mogen uitbaten;
  • David Legrève, professioneel fotograaf, voor het gebruik van enkele van zijn prachtige foto’s;
  • Veronik Lahaye van Webhorizon, voor het maken van deze website;
  • en uiteraard aan alle lieve klanten die mij met veel liefde en warmte hebben opgenomen in deze prachtige gemeente.

Mijn deur staat altijd voor jullie open! 

Scroll naar boven